Ad Code

Responsive Advertisement

ΗΠΑ: Δημοτικό Συμβούλιο προσπαθεί να απαγορεύσει την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία του συνέρχεσθαι

Όπως αναφέρει το Fox 16 news, στην πόλη Gould του Αρκάνσας, το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε σε απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων και των ομάδων, ανεξαρτήτως αριθμού, από τη συζήτηση θεμάτων της πόλης, χωρίς προηγούμενη άδεια από τις αρχές.
Ένα προτεινόμενο διάταγμα θα φθάνει έως και τα σπίτια των κατοίκων και είναι τόσο ευρύ που θα καλύπτει ομάδες Προσκόπων και Λέσχες βιβλίου. Ακόμη και συζητήσεις στο τραπέζι σχετικά με την τοπική κοινότητα, θα είναι, τεχνικά , εκτός νόμου.
"Δεν μπορείς να έρχεσαι εδώ, να παίρνεις τέσσερα άτομα και να αποφασίζεις να ξεκινήσεις μια οργάνωση," είπε στους δημοσιογράφους η Δημοτική Σύμβουλος του Gould, Sonja Farley, προσθέτοντας ότι «θα περάσεις από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης σου με νομικά έγγραφα για να πάρεις έγκριση."
Ο δήμαρχος της πόλης, Earnest Nash, αντιτίθενται στην κίνηση.
«Μπορούν να με πάνε στο δικαστήριο», είπε ο Nash. "Αυτή είναι η Αμερική, ακόμη και αν εδώ πρόκειται για την Gould του Αρκάνσας, εξακολουθεί να είναι μέρος της Αμερικής. Και στην Αμερική, δεν μπορείτε να ψηφίζετε και να παραβιάζετε τα συνταγματικά δικαιώματα του λαού".
«Σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο» λέει ο Nash, «λειτουργούν περισσότερο όπως ο Ναπολέων Βοναπάρτης. Απόλυτη κυριαρχία. "
Ο δήμαρχος έθεσε βέτο στο διάταγμα για τεχνικούς λόγους, αλλά προειδοποίησε ότι αν τεθεί εκ νέου σε μια προσεχή σύνοδο του Συμβουλίου τον επόμενο μήνα, θα μπορούσε να γίνει νόμος χωρίς την έγκριση του.
Το τοπικό θυγατρικό κανάλι της Fox είχε τον John DiPippa, κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αρκάνσας, για να εξετάσει το προτεινόμενο διάταγμα, το οποίο αμέσως απέρριψε ως αντισυνταγματικό, σημειώνοντας «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν πραγματικότητα».
"Η αλήθεια είναι ότι η πόλη του Γκουλντ δεν έχει την εξουσία να το πει σε κανέναν ότι δεν έχει δικαίωμα να τους αναφέρει, κανένα δικαίωμα να μιλήσει και κανένα δικαίωμα να υπάρχει στην πόλη τους,» είπε ο DiPippa στο Fox16.
"Το γεγονός είναι, εάν αποσκοπεί σε τέτοιες ομάδες, τότε επεκτείνεται και στο να μιλάς στη μητέρα σου ή μια ομάδα μελών εκκλησίας ή οποιασδήποτε άλλη ομάδας που μπορεί να διαμορφωθεί. Ένα club κήπου! Υπάρχει τόσο ευρύτητα ώστε δεν μπορεί να είναι δυνατόν να συμφωνεί με την πρώτη τροπολογία του Συντάγματος", πρόσθεσε.
Όταν DiPippa προσπάθησε να ενημερώσει το Συμβούλιο για το συμπέρασμά του, τα μέλη φέρεται να προσπάθησαν να τον απολύσουν από την εργασία του στο πανεπιστήμιο του Αρκάνσας.
Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στον παρακάτω clip, στο πλαίσιο του νέου διατάγματος, ακόμη και η συνέντευξη του σταθμού που πραγματοποιήθηκε με το δήμαρχο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παράνομη.







http://redskywarning.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.