Ad Code

Responsive Advertisement

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΙΟΧΡΟΥ ΦΛΟΓΑΣ

"…. Η πηγή κάθε Ακτίνας, Φλόγας και Αρετής είναι η Καρδιά της Θεότητας. Στην περίπτωση του Ηλιακού μας Συστήματος, ο Αγαπητός Αρκτούρος, Ελωϊμ της ΄Εβδομης Ακτίνας, μαζί με τη Δίδυμή Του Φλόγα Διάνα (Αρτέμιδα), έλκυσαν την Ιόχρου Ακτίνα και Φλόγα από τον ΄Ηλιο ετούτου του Συστήματος στην αρχή της δημιουργίας του
Πλανήτη, κάνοντας έτσι αυτές προσιτές για τη Γη σε Υπάρξεις που βρίσκονται στις Εσωτερικές Σφαίρες, οι Οποίες εξυπηρετούσαν τον Πλανήτη και τις εξελίξεις του.
Στη συνέχεια, με τον τρόπο της "ελάττωσης" η κραδασμική ενέργεια και δύναμη της Ιόχρου αυτής Φλόγας και Ακτίνας γίνονταν εύχρηστες σε Εμάς για να τις μεταχειρισθούμε σε οποιαδήποτε Σφαίρα όπου, συνειδητά, θα επικαλούνταν από οποιονδήποτε … ο οποίος ειλικρινά θα επιθυμούσε την ευεργετική τους βοήθεια…".
Ο Μάχα Τσόχαν μας δίνει πρόσθετες πληροφορίες για τη Φλόγα και το Ιερό Πυρ.
("Bulletin", Vol. 11,)


"H Θεότητα πάντοτε εμφανίζεται με ένα Χιτώνα Φλογός γύρω της. Το Ιερό Πυρ είναι εξ ολοκλήρου η ενέργεια της Θεότητας. Φλόγα είναι η υψηλότερη εκδήλωση της ορατής, απτής ουσίας. Φως είναι γέννημα της Φλόγας -το Κοσμικό Αποτέλεσμα- και το Πυρ της Δημιουργίας είναι το Κοσμικό Αίτιο.
"Υπάρχει μία ανεκλάλητη , αόρατη, απερίγραπτη Δύναμη μέσα στο Ιερό Πυρ που είναι το καρδιακό κέντρο, αλλά για τον άνθρωπο, το υψηλότερο που μπορεί να εντυπώσει η συνείδησή του σαν Θεία εκδήλωση, είναι το Ιερό Πυρ. Το Στοιχείο του Πυρός είναι η υπέρτατη Διοικούσα Εξουσία στις δυνάμεις των Στοιχείων, στη ζωή του ανθρώπου και στο Ηλιακό Σύστημα. Το Πυρ της Δημιουργίας είναι ο ιδιώτης -η Αιώνια Ταυτότητα κάθε ανθρώπινης ύπαρξης. Ο σκοπός Του έχει διπλή μορφή: διαρκώς δημιουργεί εκδήλωση του Εαυτού Του, αλλά επίσης μπορεί να κληθεί για να μετουσιώσει ατέλειες που έχουν δημιουργηθεί από τον άνθρωπο. Αυτή η διπλή ενέργεια του Ιερού Πυρός είναι το Δώρο της Θεότητας προς το Δημιούργημά Του.
"Το αρχαιότερο από τα Πνευματικά έθιμα των λαών του Πλανήτη Γη και άλλων Πλανητών, ήταν η λατρεία του Στοιχείου του Πυρός. Η πάλλουσα Φλόγα μέσα στην καρδιά του ανθρώπου είναι μία από τις πολλαπλές εκφράσεις του Θείου Πυρός.
Στο φυσικό κόσμο τα στοιχεία του ύδατος, αέρος και γης προμηθεύονται στον άνθρωπο χωρίς την αυτοσυνείδητη προσπάθεια εκ μέρους του και δίνονται σ αυτόν σαν δώρα προς χρήση. Για να απολαύσει όμως το Τέταρτο Στοιχείο (που από το όνομά του δηλώνει ότι είναι Στοιχείο της Τέταρτης Διάστασης) ο άνθρωπος οφείλει να εξασκήσει συνειδητή προσπάθεια και με συγκεκριμένους τρόπους να ελκύσει προς αυτόν το Ιερό Πυρ. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο στις κοινές φυσικές ενέργειές του αλλά και στις Πνευματικές.
"Πριν από πάρα πολλούς αιώνες, ο Μάκαρ Zarathustra (Ζωροάστρης ο Πρώτος) έφερε τη φυσική γνώση του Στοιχείου του Πυρός στην εξωτερική συνείδηση του ανθρώπου για να το μεταχειριστεί για θέρμανση, φωτισμό και, μέσω της μετουσιωτικής του ενέργειας, να αποτεφρώσει τα υπολείμματα . Αυτός δε (ο Ζωροάστρης), καθόσον το Πυρ είναι το φυσικό Του Στοιχείο, είναι σήμερα κατά πολύ ενεργός στην αναζωπύρωση του Πνευματικού Πυρός μέσα στις καρδιές και τα πνεύματα των ανθρώπων που ατενίζουν προς τα άνω….".


Πρόσθετες πληροφορίες για το σπουδαίο αυτό θέμα του Ιερού Πυρός
και του τρόπου της επίκλησής του από τον Μάχα Τσόχαν
("Bridge", Febr. 1959)

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.