Ad Code

Responsive Advertisement

Θαλάσσιος μύκητας κατά του καρκίνου

Ενας πορτοκαλί σπόγγος...
ο Agelas, αναδεικνύεται σε νέο όπλο κατά του καρκίνου.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ορισμένα βακτήρια του σπόγγου εκλύουν ουσίες που αναχαιτίζουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.
Η ανακάλυψη έγινε ...
το 1993 και από τότε o Agelas έχει γινει η βάση της μελέτης για να μπορέσουν να παρασκευάσουν τις ουσίες του εργαστηριακά.
Αυτές οι ουσίες έχουν το χαρακτηριστικό όνομα αγελαστίνες από τον ομώνυμο σπόγγο . Ερευνητική ομάδα του ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (MIT) ανακάλυψαν μια έξυπνη και φτηνή μέθοδο για την Παρασκευή τους.
Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για να παραχθούν μεγάλες ποσότητες για να μπορέσουν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι επιστήμονες να εξετάσουν τη δυναμική τους απέναντι στον καρκίνο. Η μέθοδος αυτή δίνει τη δυνατότητα και για την παρασκευή εναλλακτικών των ουσιών αυτών σκευασμάτων.




http://kokoraki.blogspot.com

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.