Ad Code

Responsive Advertisement

FITCH: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.

Την προειδοποίησή της ότι εάν δεν αναθεωρηθεί το ανώτατο όριο δανειοδότησης των ΗΠΑ έως τις 2 Αυγούστου θα θέσει υπό επανεξέταση την άριστη βαθμολογία της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας (ΑΑΑ) επανέλαβε σήμερα η Fitch Ratings. Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης προειδοποιεί για πιθανή υποβάθμιση της αξιολόγησης των ΗΠΑ εντός διαστήματος τριών έως έξι μηνών.
Στις ΗΠΑ, με τα χρονικά περιθώρια πλέον να στενεύουν και τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, να απορρίπτει το σχέδιο της Βουλής των Αντιπροσώπων που ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικανούς, οι νομοθέτες προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν μία λύση για αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους και μείωση του ελλείμματος έως τις 2 Αυγούστου, προκειμένου να αποφευχθεί στάση πληρωμών.


«Κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν σταματά να επαναλαμβάνει ότι αποκλείεται μία στάση πληρωμών» υπογράμμισε ο αξιωματούχος, τονίζοντας παράλληλα ότι «μια στάση πληρωμών θα είναι καταστροφική για τις ΗΠΑ και για όλον τον πλανήτη».


Kαι ο γερουσιαστής Χάρι Ρέιντ τόνισε πως η αμερικανική Γερουσία θα συνεδριάζει καθημερινά, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, μέχρι να εγκριθεί η νομοθεσία που θα επιτρέψει να αυξηθεί το ανώτατο όριο του αμερικανικού δανεισμού.

http://www.liako.gr Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.