Ad Code

Responsive Advertisement

'Εφτασαν να ζητούν την υποθήκευση ελληνικής γης!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ευρωζώνη η ελληνοφινλανδική συμφωνία ''θάβεται'' και κάποιοι προτείνουν ως λύση την παροχή εμπράγματων εγγυήσεων σε ελληνικά ακίνητα, μετοχές ή χρυσό.
''Η ελληνοφινλανδική προσυμφωνία για το θέμα των εγγυήσεων έχει ενταφιαστεί. Δεν έχει τελειώσει όμως το πρόβλημα της παροχής των εγγυήσεων'' τονίζει ανώνυμα ευρωπαίος αξιωματούχος για την σε εξέλιξη τηλεδιάσκεψη στην ευρωζώνη.

Μεταξύ των λύσεων, που έχει πολλούς υποστηρικτές είναι η παροχή εμπράγματων εγγυήσεων με τη μορφή ακινήτων, μετοχών ή χρυσού, όμως πως μετά η ελληνική κυβέρνηση θα μπορέσει να την περάσει στην κοινή γνώμη, ακούγεται στις Βρυξέλλες.


Σύμφωνα μάλιστα με τους Financial Times, με πηγές 3 κοινοτικούς αξιωματούχους, την πρόταση αυτή μπορεί να την μπλοκάρουν η ΕΚΤ, το ΔΝΤ αφού είναι θολό το ποιά περιουσιακά στοιχεία θα δοθούν ως εγγύηση.

http://www.eglimatikotita.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.