Ad Code

Responsive Advertisement

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ, ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ;

Σε άρθρο του center24.blogspot.com, υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για τον λόγο που οι εξελίξεις στη Λιβύη επιταχύνθηκαν και τα πράγματα άλλαξαν δραματικά τις τελευταίες τρεις μέρες.

Κατά το άρθρο, έχει να κάνει με τον χρυσό, που ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Τσάβες, ζήτησε από το Λονδίνο τον επαναπατρισμό του χρυσού που έχει κατατεθεί εκεί (περίπου 100 τόνοι) για να τον μεταφέρει πιθανόν στη Μόσχα. Αυτό προκάλεσε την απότομη άνοδο των τιμών του χρυσού φθάνοντας στα 1,881 δολάρια η ουγγιά.


Προς αντικατάσταση του απολεσθέντος χρυσού, η Βρετανία ίσως έστρεψε το βλέμμα της στους 143.8 τόνους φυσικού χρυσού που κατέχει ο Καντάφι, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της εκτόξευσης των τιμών του κίτρινου μετάλλου σε μη ανεκτές τιμές.


Υποτίθεται ότι η FED έχει αποθηκευμένο χρυσό, όμως δεν έχει ελεγχθεί από καμία ανεξάρτητη αρχή εδώ και πολλά χρόνια και κανείς δεν γνωρίζει αν όντως υπάρχει (λέγεται ότι ο Στρος Καν θέλησε να κάνει έλεγχο και εμφανίστηκε η καμαριέρα).

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.