Ad Code

Responsive Advertisement

ILLU MINATI CARD GAME - ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ : ΤΥΦΩΝΑΣ

ΤΥΧΑΊΟ ;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ !!!
Με ευκολία μάλλον χρησιμοποιούν τα στοιχεία της φύσης με στόχο την τρομοκρατία. Το γενικό αίσθημα του φόβου πρέπει να διαχέεται παντού...
Είχαμε την ΚΑΤΕΡΙΝΑ τώρα περιμένουμε την ΕΙΡΗΝΗ...


ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! 
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


Εκκενώνονται περιοχές στη Νέα ΥόρκηΕκκενώνονται περιοχές στη Νέα Υόρκη


Kαθώς πλησιάζει ο τυφώνας Αϊρίν

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg, την υποχρεωτική απομάκρυνση των κατοίκων που μένουν σε περιοχές με μικρό υψόμετρο πριν από την έλευση του κυκλώνα Αϊρίν.Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Bloomberg δήλωσε ότι η απομάκρυνση, που αφορά περισσότερους από 250.000 ανθρώπους, θα μπορούσε να ξεκινήσει μόλις ανοίξουν τα καταφύγια στις 21:00 ώρα Ελλάδος (18:00 GMT).
«Δεν έχουμε πραγματοποιήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν υποχρεωτική εκκένωση και δεν θα το κάναμε τώρα αν δεν πιστεύαμε ότι αυτή η καταιγίδα μπορεί να γίνει πολύ σοβαρή», ανέφερε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, προσθέτοντας ότι από το Σάββατο το μεσημέρι όλα τα μέσα μεταφοράς θα σταματήσουν να λειτουργούν.



πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.