Ad Code

Responsive Advertisement

ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ της ΓΗΣ - μέρος 2 - (videos)

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, αλλόκοτα και ανατριχιαστικά «βογκητά» από τα έγκατα της γης ξεπηδούν στην επιφάνεια της και γίνονται αντιληπτά από εμάς. Σε όλο και περισσότερες πόλεις γίνονται αισθητοί απόκοσμοι ήχοι που πραγματικά σε στέλνουν...

Εκείνο που κάνει την διαφορά σε αυτή την παρουσίαση είναι πως σε μερικές περιοχές, αμέσως ή κάποιες ώρες μετά τα μουγκρητά, τα συνοδεύει μία σεισμική ακολουθία. Παράλληλα έχουν τεθεί στο τραπέζι νέες υποθέσεις για το τι μπορεί να τα προκαλεί.


Στην συνέχεια ακολουθούν ενδεικτικά videos. 

Σε παιχνίδι του μπέιζμπολ σε στάδιο των ΗΠΑ:



Μουγκρητό που φαίνεται να προέρχεται από τον ουρανό:




Μετά από chemtrails και στην συνέχεια ακολουθεί σεισμός:



Υποθέσεις, όπως έχουμε ξαναπεί είναι πολλές. Μέσα σε αυτές προστίθεται το HAARP και κάποιο «εργαλείο» που προκαλεί κάποιου είδους δονήσεις ή/και κραδασμούς με τα συγκεκριμένα ηχητικά «εφέ» που ακούμε. Κάποιοι άλλοι εμπλέκουν το CERN. Κάποιοι συνδέουν τους ήχους με συχνότητες οι οποίες θα μπορούσαν να είναι αποτελεσματικές σε θέματα πλύσης εγκεφάλου (mind control).



Εκείνο που, ίσως,  αξίζει να επισημάνουμε είναι η «επαναλειτουργία(;)» του Φαινομένου Γουντπέκερ (Woodpecker Phenomenon). Πρόκειται για έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που μέσω κάποιας τεχνολογίας μπορούσε να «εξαπολυθεί» από την ΕΣΣΔ στις ΗΠΑ, κατά την δεκαετία του ’70, με βασικό σκοπό να εντοπίζει εκτοξευτές πυραύλων.



Αν δεν γνωρίζετε καλά αγγλικά πατήστε: cc, transcribe audio, cc, translate captions, Greek, ok





 diadrastiko 


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.