Ad Code

Responsive Advertisement

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Hans-Peter Friedrich πριν έξι μήνες είχε δηλώσει ανοιχτά πως το Ισλάμ δεν έχει θέση ούτε στη Γερμανία αλλά ούτε και στην Ευρώπη. Η προχθεσινή του δήλωση στη «Bild» είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
«Σύμφωνα με πηγές μας, τουλάχιστον 1.000 φανατικοί ισλαμιστές έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό της Γερμανίας και είναι έτοιμοι να δράσουν.

Οι 128 από αυτούς θεωρούνται ιδιαιτέρως επικίνδυνοι, ενώ όλοι τους έχουν εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων τρομοκρατικών ομάδων.


» Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων μεθόδων ασφάλειας και ερευνούμε σε βάθος το δίκτυο των εξτρεμιστών», τόνισε. «Ωστόσο ο κίνδυνος ελλοχεύει. Τρανό παράδειγμα, ο 21χρονος Κοσσοβάρος που έδρασε αυτοβούλως σκοτώνοντας δύο αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν», επισήμανε!


Ανακοινώθηκε επίσης από την γερμανική Αστυνομία, ότι συνελήφθησαν δυο Γερμανοί πολίτες (λιβανέζικης και παλαιστινιακής καταγωγής) σε "πολιτιστικό" ισλαμικό κέντρο.

(Geopolitics & Daily News)

http://www.liako.gr/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.