Ad Code

Responsive Advertisement

Τι γίνεται όταν συνέχεια στην Αμερική ανακαλύπτονται μυστικές υπόγειες βάσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στο θέμα , το έχουμε ερευνησει και έρχεται σίγουρα νέα πληροφορία στο άμεσο μέλλον , δεν είναι απόδειξη τρομολαγνειας άλλα είναι μια σοβαρή ένδειξη οτι η Αμερική προετοιμάζετε για κάτι που το κράτα απόλυτα μυστικό! Δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε βέβαια συμπεράσματα μιας και μας έχουν συνηθίσει σε υπερβολές!
Δηλαδή αν έχουμε να κάνουμε με ένα γεγονός που πιστεύουν οτι μπορεί να έρθει στο άμεσο Μέλλον  τότε το επίπεδο ανυσηχιας μας με κλίμακα το δέκα είναι στο 4..από την άλλη όμως αν έχουμε να κάνουμε με μια ακόμα προβοκάτσια , για ένα ακόμα σενάριο φόβου μας και εξάρτησης μας από το σύστημα σχέδιο τοτε το επίπεδο ανυσηχιας είναι στο 10 . Ακόμα όμως τα στοιχεία μας δεν είναι  ικανά να στοιχειοθετήσουν μια απόδειξη για την μια η την άλλη περίπτωση. Έτσι σας δείχνουμε τις πληροφορίες-σημαδια και εσείς αποφασιζετε αν είναι ένα ακόμα false flag η μια ακόμα υπερβολή των επικυρίαρχων!! Δείτε τα βίντεο...






Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.