Ad Code

Responsive Advertisement

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΪΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΝΑ "ΠΑΙΔΙ"

Τουλάχιστον 56 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στη βόρειoανατολική Ινδία κοντά στα σύνορα με το Νεπάλ Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε σε απόσταση 64 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Γκαντόκ, στο Σικίμ, και προερχόταν σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία από βάθος 10 χιλιομέτρων.


Ο σεισμός έγινε αισθητός και στο Μπανγκλαντές. Τα διεθνή πρακτορεία αναφέρουν πενήντα νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους στην Ινδία και στο Σικίμ και άλλοι πέντε σκοτώθηκαν στο Νεπάλ.
Αξιωματούχοι εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί καθώς υπάρχουν πληροφορίες για κατολισθήσεις τόσο στο Σικίμ όσο και σε άλλες περιοχές.
Mετάφραση:
Μία κάστα της Μαύρης Αδελφότητας, θεώρησε ότι είχε την εξουσία να κάνει τον κλώνο στο υπόγειο εργαστήριό της στα Ιμαλάϊα.
Από ότι καταλάβατε, οι άλλοι δεν αναγνώρισαν το δικαίωμά της αυτό.
Ο Κλώνος γαρ εγγυς;;;;;;;;


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.