Ad Code

Responsive Advertisement

Ένα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών!

Πριν από λίγη ώρα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προφανώς ύστερα από υπόδειξη των Βενιζέλου – Σαχινίδη, διέρρευσε ότι κλείνουν οι στρόφιγγες των πληρωμών με εξαίρεση τις ανελαστικές δαπάνες, δηλαδή τους μισθούς και τις συντάξεις.

Την επόμενη εβδομάδα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους θα προχωρήσει σε νέα έκδοση εντόκων αναζητώντας 2 δις ευρώ μπας και μαζέψει μερικά χρήματα αφού στη χθεσινή δημοπρασία από τα 300 εκατ. ευρώ που ζητούσε άντλησε μόλις τα μισά (155 εκατ. ευρώ).


Αν η νέα δημοπρασία είναι επιτυχής τα ταμιακά διαθέσιμα θα διαμορφωθούν στο 1 δις ευρώ περίπου και θα επαρκούν για πληρωμές μόνο αυτό τον μήνα.


Σε περίπτωση δε που καθυστερήσει η καταβολή της έκτης δόσης των 8 δις ευρώ, τον Οκτώβριο θα προκηρυχθεί στάση πληρωμών και σε μισθούς – συντάξεις!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.