Ad Code

Responsive Advertisement

Ζητούν απ΄ τους γονείς χρήματα για τα στεφάνια της 28ης Οκτωβρίου

Τελικά τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει με όλους αυτούς τους… φωστήρες του σοσιαλισμού που έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι.
Σε σχολείο στο δήμο Σοφάδων στην Καρδίτσα ο διευθυντής του σχολείου ζήτησε(!!!) από τους γονείς χρήματα για να αγοράσουν τα στεφάνια που θα καταθέσουν την 28η Οκτωβρίου.


Τα ταμεία του δήμου όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι είναι άδεια και μάλιστα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην μπορέσουν να προμηθεύσουν με πετρέλαιο τα σχολεία της περιοχής.

Δυστυχώς, και λόγω των πολύ σοβαρών εξελίξεων στην οικονομία αλλά και στην πολιτική ζωή της χώρας, αναμένεται πως λίαν συντόμως κάποιοι θα το παίξουν τόσο πατριώτες, που μπροστά τους ήρωες του Ελληνισμού θα επιχειρηθεί να μοιάζουν με μηδενικά!!! Καλό θα είναι, όμως, οι νεο-πατριώτες να αναλογισθούν πως ο ηρωισμός συνοδεύεται συνήθως από στεφάνια...


Πηγή



Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.