Ad Code

Responsive Advertisement

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από τη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ – 6/10/11 -19.00

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην οδό Λουκιανού, στο Κολωνάκι, διοργανώνουν τα μέλη του κινήματος «Πόρτα- Πόρτα» για τις 6 Οκτωβρίου στις 19.00 το απόγευμα.
Όπως πληροφορούμαστε από τα ίδια τα μέλη, δεν πρόκειται για μία «εκδήλωση όπως τις άλλες που κάναμε.

Θα υπάρχει θεατρικό δρώμενο με ηθοποιούς, τραγουδιστές και μουσικούς. Γερμανός αξιωματικός θα εκτελέσει Ελληνίδα και το παιδί της. Γερμανός στρατιώτης θα εκτελέσει ιερέα, αφού σπάσει και πατήσει τον σταυρό. Η Μέρκελ θα σηκώσει ψηλά τη χιτλερική σημαία, ενώ ο Χίτλερ θα περπατήσει μπροστά από τη Γερμανική Πρεσβεία, κρατώντας τη σημερινή Γερμανική Σημαία. Η εκδήλωση θα τελειώσει με τη Μέρκελ χορεύοντας βαλς με τον Χίτλερ. Γνωστή τραγουδίστρια θα τραγουδήσει ελληνικά αντιστασιακά τραγούδια. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί αλάτι, για να το πετάξουν, όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας, για να φύγουνε οι Γερμανοί που έρχονται να αγοράσουν την Ελλάδα που μας πιέζουν να ξεπουλήσουμε».



 πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.