Ad Code

Responsive Advertisement

Facebook και Εδώ Είσαι Φακελωμένος

Εδώ αποθηκεύονται τα δεδομένα του Facebook!, Δείτε μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τους κεντρικούς server του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν το μέρος που αποθηκεύονται τα δεδομένα του Facebook αλλά και πως μπορεί να είναι οι server του μεγαλύτερου site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.
Τώρα λοιπόν σκέψου και λίγο… όλο ατό το τεράστιο σε όγκο και δεδομένα δικά σου δικά μου, όλων μας.
ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ?
ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?
Αν είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος. Σ Κ Ε Ψ Ο Υ
Πόσοι Έλληνες έχουν προφίλ στο γνωστό facebook ;
Σύμφωνα λοιπόν με τις στατιστικές, ο ελληνικός πληθυσμός του Facebook  έχει ξεπεράσει, τα 3.500.000 εγγεγραμμένους, καταλαμβάνοντας το 0,49 % του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού του δημοφιλούς site Facebook.
Οι περισσότεροι είναι άνδρες, ενώ η  μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα είναι από 25 έως 34 ετών (32% των Ελλήνων χρηστών), ακολουθούμενοι από τους νεαρότερους, ηλικίας 18-24 (26,5%). Τρίτη είναι η ομάδα των 35-44 με 17%. Οι πιο πολλοί χρήστες του Facebook παγκοσμίως προέρχονται από την Αμερική, την Ινδονησία, την Ινδία, τη Βρετανία και την Τουρκία, ενώ η Ελλάδα, καταλαμβάνει την 30η θέση.
3
4
5
8
9
10
13
14
1
2


Facebook η κρυμμένη πτυχή της DARPA


Το Facebook παρακολουθεί τις κινήσεις σου και μετά το log out.

http://miastala.com/s/archives/22442 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.