Ad Code

Responsive Advertisement

Oλέθριες δηλώσεις υπάρχουν μόνο απέναντι σε αηδιασμένους Ελληνες πολίτες. Τϊποτα άλλο.

Γράφει ο Αν. Αγνώστου
«Η κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανα τις κοινωνικές εκρήξεις, που η ίδια η πολιτική της πυροδότησε», δήλωσε ο Σαμαράς, ο φίλος και συγκάτοικος του ΓΑΠ και μέλος της Λέσχης, με αφορμή όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη.
Ο Σαμαράς επικρίνει ωστόσο – βλέποντας στο βάθος συγκυβέρνηση - και όσους «τραυμάτισαν την εθνική μας γιορτή», προσθέτοντας ότι....


«οι ίδιοι πλήγωσαν την εθνική μας υπερηφάνεια, οι ίδιοι αμαύρωσαν την εικόνα όλων των Ελλήνων, οι ίδιοι πρόσβαλαν τη μνήμη των ηρώων μας».


«Σε μια στιγμή που η χώρα μετράει τις πληγές της και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, δεν θα έπρεπε να μπερδεύουν τα εθνικά μας σύμβολα και την ελληνική ιστορία με μια καταστροφική κυβέρνηση. Είναι ένας ολέθριος τρόπος αντίδρασης σε μια ολέθρια πολιτική. Μόνον οι εχθροί μας θα μας ήθελαν σήμερα διχασμένους», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.


Περίεργο.


Εγώ, γιατί βλέπω ενωμένους τους Ελληνες απέναντι σε ένα κοινό ανθέλληνα εχθρό με ελληνικό προσωπείο;


Γιατί εγώ επι δύο χρόνια βλέπω μόνο μια ΝΔ να δρά σαν συμπολίτευση;

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.