Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ!!! Λαμπρινίδης: Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή τυπώνει δραχμές

Η ηλεκτρονική έκδοση του CNN, και σε άρθρο σχετικά με το αν μπορεί η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ, ή να την αποβάλλουν από αυτό, προχωράει σε μία απίστευτη αποκάλυψη που μπορεί να διαλευκάνει πολλά από όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.
Η αρθρογράφος Nina dos Santos αναφέρει στο CNN ότι είναι σχεδόν απίθανο υπό τις παρούσες συνθήκες η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ ή να την «σπρώξουν» έξω από αυτό οι εταίροι της, αναφερόμενη όμως στο ενδεχόμενη να επιστρέψει στη δραχμή κάνει την μεγάλη αποκάλυψη.





Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «την περασμένη εβδομάδα, μιλώντας στo CNN, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών (ο κ. Λαμπρινίδης βρέθηκε στις ΗΠΑ για επίσημη συνάντηση υψηλόβαθμους αξιωματούχους) δεν διέψευσε κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή τυπώνει δραχμές»! Κάθε σχόλια περισσεύει…


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.