Ad Code

Responsive Advertisement

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Νέο θανατηφόρο ναρκωτικό στην Ευρώπη

Στην Ρωσία προξένησε εκατοντάδες θανάτους, και τώρα κάνει την εμφάνισή του στην δυτική ευρώπη. Πρόκειται για ένα ναρκωτικό, υποκατάστατο της ηρωΐνης, που ονομάζεται «κροκόδειλος».
Ο «κροκόδειλος» χρησιμοποιείται όπως η ηρωΐνη, και μπορεί να σκοτώσει με την πρώτη κιόλας ένεση.



Σε κάθε περίπτωση το προσδόκιμο ζωής των χρηστών του ναρκωτικού είναι μόλις ένας χρόνος.
Ήδη στην Γερμανία, στην πόλη Bochum, υπήρξαν τα πρώτα κρούσματα. Στην Ρωσία
εμφανίστηκε το 2002 κι σήμερα υπάρχουν 100.000 άτομα εξαρτημένα από τον «κροκόδειλο».
Το ναρκωτικό αυτό είναι πολύ εύκολο να παρασκευαστεί, αφού ως κύριο συστατικό έχει την κωδεΐνη που αναμειγνύεται με ιώδιο του φωσφώρου. Η κωδεΐνη βρίσκεται σε διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα, όπως τα σιρόπια για τον βήχα και το ιώδιο του φωσφώρου στις κεφαλές των σπίρτων. Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την σύνθεση αλλά και για την παρασκευή του ναρκωτικού, του οποίου η επιστημονική ονομασία είναι désomorphine.
Ο «κροκόδειλος» είναι 20 φορές φθηνότερος από την ηρωΐνη, δηλαδή μια δόση κοστίζει 2-3 ευρώ. Τα συμπτώματα από την χρήση του, είναι η ταχεία νέκρωση του δέρματος, που παίρνει την μορφή πράσινων φολίδων (λέπια), όπως το δέρμα του κροκοδείλου, εξ ου και η ονομασία, και στην συνέχεια προκαλείται νέκρωση των μυών και αποσύνθεση των οστών.
Η επίδραση του ναρκωτικού διαρκεί δύο ώρες και για τον λόγο αυτό οι χρήστες είναι αναγκασμένοι να κάνουν πολλές ενέσεις κάθε ημέρα.
ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

F.I.
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.