Ad Code

Responsive Advertisement

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ; ΤΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ;"

Η αποθέωση του καιροσκοπισμού, του τυχοδιωκτισμού και της καραγκιοζοποίησης της πολιτικής, από τον μαιτρ του είδους:





Όπως βλέπουμε λοιπόν, τον Ιούνιο που είχε "παραιτηθεί" ο Τζέφρυ και όλοι αναζητούσαν μεταβατικό πρωθυπουργό, ο κωλοτούμπας πρότεινε τον Στεφανόπουλο!


Και όχι μόνο αυτό, αλλά απέρριπτε μετά βδελυγμίας τις "λύσεις" Προβόπουλου και Παπαδήμου, αφού, όπως...πάνσοδα υποστήριξε "ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ;"!


Αναρωτιόμαστε: Είναι πιο γελοίος ο - έτσι κι αλλιώς -γελοίος Καρατζαφέρης ή τα παπαγαλάκια που κάθονται και τον ακούνε με...προσοχή;


Κι αν τότε δεν ήξεραν το μέγεθος της ανοησίας του αγαπημένου τους καλεσμένου, τώρα ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να του υπενθυμίσουν αυτά που έλεγε τότε για τον Παπαδήμο;


Πολύ αμφιβάλουμε!


 πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.