Ad Code

Responsive Advertisement

Μυστικές αλήθειες-Βίντεο

«Ο ΟΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»
(ΠΩΛ ΝΤΙΡΑΚ)
Σύμφωνα, λοιπόν, με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda», επιβεβαιώνεται η ύπαρξη Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, αλλά υπερτονίζεται και το γεγονός ότι οι επιβάτες του σκοπεύουν να καταφθάσουν συντομότατα στον πλανήτη μας με άγριες διαθέσεις!
Συγκεκριμένα πρόκειται για.....


«τρία γιγάντια διαστημόπλοια. Το μεγαλύτερο έχει πλάτος 242 χιλιόμετρα και συνοδεύεται από δύο μικρότερα σκάφη που ήδη υπολογίζεται ότι ταξιδεύουν και βρίσκονται πίσω από την τροχιά του «Πλούτωνα»!




Στο σημείο αυτό ας αναρωτηθούμε:




Τί σχέση να έχουν όλα αυτά με την καλλιτεχνική συναυλία που χρηματοδότησε η NASA και, δόθηκε τελικά στις Στήλες του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ με την κωδική ονομασία "ΜΥΘΩΔΙΑ";
Αυτό το "οπτικό-ακουστικό" σύνολο μήπως στάλθηκε στα εχθρικά διαστημόπλοια που έρχονται;
Τί μας κρύβουν;


Στις μέρες μας, λοιπόν, υπάρχει μία έντεχνη αποχαύνωση των Ελλήνων, μέσα από καθαρά ανθελληνικά πρότυπα που προβάλλονται καθημερινά από τα ΜΜΕ. Το θέμα είναι ότι πίσω κρύβονται μεγάλες δυνάμεις, όπως π.χ : Η Καθολική εκκλησία, ο Σιωνισμός και οι Καμπαλιστές που προωθούν διάφορα καλλιτεχνικά “είδωλα”.
Επιπλέον υπάρχουν και οι ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ που έχουν στρατολογήσει για τους σκοπούς τους διάφορα μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών. Ενώ η ηγεσία τους επικοινωνεί άμεσα με τον “Σκοτεινό”, τον λεγόμενο στους αποκρυφιστικούς κύκλους ΑΡΙΜΑΝ. Η θεότητα αυτή , που δεν είναι άλλη από την αρνητική όψη του Λούσιφερ, έφθασε στην κορύφωση τής λατρείας της στην Ατλάντεια περίοδο... Οι αντιπρόσωποι των μαύρων μάγων που επέβαλαν εκείνη την λατρεία είχαν συνάψει συμφωνία με τον ΑΡΙΜΑΝ και, αντλούσαν δύναμη κατ' ευθείαν από το εσωτερικό της Γαίας. Αυτοί που έδρασαν εκείνη την εποχή κρύβονται πίσω από όλα αυτά τα σκοτεινά που συμβαίνουν και σήμερα. Η διαμάχη που περιγράφει ο Πλάτων στο έργο του :" Τίμαιος και Κριτίας", σχετικά με τον πόλεμο και την καταστροφή της Ατλαντίδας, συνεχίζεται και στις μέρες μας... (Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο).
Ως εκ τούτου, συλλέξαμε με την πάροδο του χρόνου αρκετά στοιχεία και δραστηριοποιηθήκαμε σε αρκετά ζητήματα...Παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο, συνεργάτη μας, ως ενδεικτικό παράδειγμα:



«Πολλά θα μπορούσα να να σου αποκαλύψω , αλλά θα σου πω μόναχα τούτο:
Πλησιάζει τον πλανήτη μας ένα όχημα τεραστίων διαστάσεων , μεγέθους μικρού πλανήτη από το οποίο απογειώνονται και προσγειώνονται συνεχώς άλλα μικρότερα οχήματα. Οι επιβάτες του είναι κάποιοι από τους λεγόμενους εγρήγορους σκοτεινούς θεούς.Τότε θα συμβούν όσα αναφέρουν οι προφητείες»
(Ν. Αργυρίου: "Ιωκή").


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.