Ad Code

Responsive Advertisement

ο βασιλιάς των ορνιθολεώντων

Ελλην Φορολογούμενος

Ο ορνιθολέων είναι ζώον θηλαστικό που ενδημεί στην Ελλάδα.
Δεν είναι ζώον πρωτεϊκής μορφής αλλά έχει προκύψει από διασταυρώσεις με έμφαση σε κληρονομικά χαρακτηριστικά (μπαμπάς -παππούς ΚΛΠ) , έχοντας την ιδιάζουσα ικανότητα να λεονταρίζει εφ' όσον βρεθεί ανάμεσα σε όρνιθες, ενώ ευρισκόμενο εν μέσω λεόντων, μετατρέπεται .........
αυθωρεί σε κότα κακαρίζουσα.


Δηλαδή , να πούμε και παραδείγματος χάριν ,πάει στη χώρας του , βάζει φόρους, βάζεις μέτρα , βάζει τα κέρατά του τα δίφορα , βαράει τον κοσμάκη , νέους παιδιά , γυναίκες και μόλις πάει στας ευρώπας κάνει το παπί , την κότα τη λιράτη , κλάνει μαλλί που λέει ο λόγος.


Άνθρωποι κάθε τάξης και επαγγέλματος (πολιτικοί , τραπεζικοί , χαραμοφάειδες χαμερπείς και άλλα τινά) μπορεί να είναι ορνιθολέοντες, ενώ πολλές φορές και κανονικοί Homo sapiens γίνονται περιστασιακά ορνιθολέοντες, όταν οδηγούν, π.χ, ή άμα πιουν κάνα ποτηράκι παραπάνω.
Γειά μας !


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.