Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΗΓΕΤΕΣ ΔΡΑΚΟΣΑΥΡΟΙ.... ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (βίντεο)

Με αφορμή την επέτειο του Β' παγκόσμιου πολέμου, τα έξι επεισόδια της σειράς διηγούνται την τραγική μοίρα των ανθρώπων, οι ζωές των οποίων επηρεάστηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από αυτό τον πόλεμο: των στρατιωτών, των απλών πολιτών και των πολιτικών που τον οργάνωσαν. Συγκλονιστικές μαρτυρίες και εικόνες, που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας ανασυνθέτουν, με εκπληκτική ακρίβεια, μια ολόκληρη,.... τραγική εποχή.


Η σειρά Αποκάλυψη: Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από πρωτότυπες ταινίες 35mm, 16mm και 8mm, και περιλαμβάνει σπάνιο υλικό από την σφαγή των Πολωνών αξιωματικών στο Κατίν από τους Ρώσους, την άτακτη φυγή των Βρετανών από τη Δουνκέρκη, την απάνθρωπη συμπεριφορά των Ναζί προς τους Γάλλους αιχμαλώτους και την θυσία των Σοβιετικών στρατιωτών στο Στάλινγκραντ. Συγκεντρώνοντας αυτό το μοναδικό οπτικοακουστικό υλικό, η σειρά ντοκιμαντέρ Αποκάλυψη: Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δίνει στους θεατές για πρώτη φορά την δυνατότητα να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα του πολέμου μέσα από τα μάτια των νικητών αλλά και των ηττημένων.


Nazi Marshal Wilhelm Keitel


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.