Ad Code

Responsive Advertisement

Η συρρίκνωση του Ελληνισμού -Βίντεο

Μια ιστορική αναφορά στο Μεταναστευτικό.
Σήμερα υπάρχουν αναρίθμητα κοινά με τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν και ελπίζω ότι όποιος παρακολουθήσει το βίντεο θα τα αντιληφθεί. Ο εποικισμός, το δημογραφικό, οι υποτακτικοί και οι μισθοφόροι που έγιναν αφέντες.... η εξασθένιση των συνόρων, και η ... "προδοσία" προς χάριν του προσωπικού συμφέροντος!

Μόνο όταν θα μπορέσουμε να δούμε το παρόν ως ένα μικρό κομμάτι μιας ευρύτερης ιστορικής συνέχειας θα μπορέσουμε να συλλάβουμε το εύρος των επιπτώσεων που θα έχουν όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα επί των ημερών μας.


Το μεταναστευτικό & Η συρρίκνωση του Ελληνισμού (α´)




Λαθρομετανάστευση με χορηγό το κράτος (β΄)




Το β' βίντεο είναι συμβολικό.
Η βάρκα συμβολίζει την Ελλάδα που βιώνει καθημερινά την άφιξη χιλιάδων εποίκων από την αντίπερα όχθη της Ασίας. Η ¨Ελλάδα¨ βλέπει αλλά δεν κατανοεί το ευρύτερο σχέδιο εποικισμού. Γίνεται λοιπόν ο θεατής της αφήγησης.
Στο τέλος γίνεται αντιληπτό τι συμβoλίζει η φωτιά εξ ανατολών και ποια η μοίρα της "Ελλάδος"... αλλά είναι ήδη πολύ αργά! Γι αυτό ΞΥΠΝΗΣΤΕ αδελφοί διότι χανόμαστε!

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.