Ad Code

Responsive Advertisement

Μάριο Μόντι : «Δεν είμαι μασόνος»

Απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν μασόνο, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι δήλωσε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση La7, : «δεν είμαι μασόνος, δεν ξέρω καν τι είναι η μασονία».
Μάλιστα, ο Ιταλός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η φήμη διακινήθηκε όταν απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα, ωστόσο διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν πρόλαβε να μπει καν σε μηχανή αναζήτησης, για να μάθει τι σημαίνει η λέξη μασονία.


Εν τω μεταξύ, στην Ιταλία σειρά επαγγελματιών προαναγγέλλουν σειρά κινητοποιήσεων, διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση της αγοράς.
Στις διαμαρτυρίες πρωτοστατούν οι φαρμακοποιοί, καθώς η κυβέρνηση νομοθέτησε τη δημιουργία 5.000 νέων φαρμακείων και την κατάργηση των περιορισμών του ωραρίου και των εφημεριών.


Αντίθετοι με τις προωθούμενες ρυθμίσεις είναι και οι οδηγοί των ταξί, ενώ επίκεινται αποφάσεις της Δημόσιας Αρχής για τις Μεταφορές για το επάγγελμά τους. Την Δευτέρα, οι οδηγοί ταξί έχουν προκηρύξει απεργία και σχεδιάζουν να μπλοκάρουν τα κεντρικά σημεία των μεγαλύτερων πόλεων.


Θεαματικές κινητοποιήσεις όμως προετοιμάζουν και οι δικηγόροι, που εξετάζουν διαδηλώσεις έξω από τη Βουλή, τη Γερουσία και τα δικαστήρια, ενώ για τα αιτήματά τους θα επιδιώξουν να ενημερώσουν και τον Πάπα. Ο ιταλικός δικηγορικός σύλλογος, απορρίπτει την κατάργηση των κατώτατων αμοιβών, όπως και την δυνατότητα να μπορεί να πραγματοποιείται, το ένα τρίτο της επαγγελματικής άσκησης ( συνολικά πρόκειται για δεκαοκτώ μήνες) εντός πανεπιστημίου.

defencenet.gr 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.