Ad Code

Responsive Advertisement

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΤΟ ΙΡΑΝ

«Παραμένουμε οι ισχυρότεροι, μη μας δοκιμάσετε», προειδοποιούν οι ΗΠΑ στέλνοντας μήνυμα στην Τεχεράνη, Πιονγκ Γιανγκ και άλλους αντιπάλους των αμερικανικών σχεδίων στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα (αλλά και στους ψηφοφόρους στις ΗΠΑ).


Ο υπουργός Αμυνας Λέον Πανέτα, είπε:


«Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσει ο κόσμος είναι, ότι η Αμερική είναι η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη και σκοπεύουμε να παραμείνουμε, οπότε καλύτερα να μην μπλεχτεί κανείς με αυτό».


Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, Μάρτιν Ντέμπσι, απευθυνόμενους στους παραδοσιακούς συμμάχους των ΗΠΑ: «Θέλω να τονίσω σήμερα ότι είμαστε ο ίδιος συνεργάτης που υπήρξαμε διαχρονικά και σκοπεύουμε να παραμείνουμε έτσι», διαβεβαίωσε ο Ντέμπσι.


Ειδικά για την δυνατότητα των ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν μία πιθανή πυρηνική ικανότητα του Ιράν, ο στρατηγός τόνισε ότι είναι δουλειά του να σχεδιάζει οποιαδήποτε στρατηγική επιλογή και να κατανοεί τους κινδύνους της και «όλες αυτές οι δραστηριότητες είναι σε εξέλιξη. ... Θα πρέπει να ξέρουν ότι εάν προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση, θα τους σταματήσουμε», όπως είπε και ο Πανέτα για το ίδιο θέμα.
liako
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.