Ad Code

Responsive Advertisement

Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, οι ΣΕΙΣΜΟΙ, το HAARP και η ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία έξαρση σεισμών, κυρίων σεισμών και μετασεισμών, κοντά στην Σαντορίνη, στο υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο. Κυκλοφορούν διάφορες απόψεις, επιστημονικές και μη, γι’ αυτό το θέμα, είτε σε συνδυασμό με άλλες σεισμικές δονήσεις εκτός Ελλάδος είτε εντός.
Μπαίνουμε κι εμείς στον πειρασμό να καταθέσουμε την δική μας εκδοχή, αν και παραδεχόμαστε πως είναι λίγο ή αρκετά extreme. Ωστόσο, ίσως, προσθέσουμε κι εμείς ένα λιθαράκι σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Από το wikipedia μαθαίνουμε πως ο Κολούμπος ή το Κολούμπο είναι ένα υποθαλάσσιο ενεργό ηφαίστιο σε απόσταση 6,5 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Σαντορίνης, το οποίο ανήκει στο Ηφαιστειακό τόξο του Νοτίου Αιγαίου. Μετά από μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη στις 27/9/1650, η οποία έμεινε γνωστή ως «Ο καιρός του Μεγάλου Κακού», σχηματίστηκε μικρή νησίδα, η οποία, όμως, εξαιτίας των θαλασσίων κυμάτων, γρήγορα κατέρρευσε σε ύφαλο. Από την κατάρρευση αυτή προκλήθηκε τσουνάμι, το οποίο προκάλεσε ζημιές μέχρι και σε απόσταση 150 χιλιομέτρων. Σήμερα έχει ύψος 280 μέτρων (σε σχέση με τον περιβάλλοντα θαλάσσιο πυθμένα) και βρίσκεται περίπου 18 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο κρατήρας του έχει διάμετρο περίπου 3 χιλιομέτρων και βάθος 512 μέτρων. Σε μεγάλη έκταση γύρω από το ηφαίστειο έχουν εντοπιστεί υδροθερμικά φρέατα από τα οποία αναβλύζει καυτό νερό, έως και 220οC, με διαλυμένα μεταλλικά στοιχεία και τα οποία φιλοξενούν ένα σπάνιο οικοσύστημα από νηματοειδή βακτήρια. Κάποτε, κατέστρεψε τον Μινωικό πολιτισμό. Αυτά, εγκυκλοπαιδικά.

Για την προέλευση του ονόματός του «Κολούμπο» έχουν διατυπωθεί πολλές απόψεις, με επικρατέστερη εκείνη που θέλει να προέρχεται από την ιταλική colombo που σημαίνει περιστέρι, επειδή κατά την περιγραφή της έκρηξης του 1650 στην επιφάνεια της θάλασσας φαίνονταν αφροί λευκοί όπως το περιστέρι.

Ελλείψει άλλων πληροφοριών, κατά την γνώμη μας, η ονομασία σχετίζεται με ένα σύμβολο, το σύμβολο του περιστεριού. Το περιστέρι ήταν σύμβολο πολλών θεοτήτων σε διάφορες θρησκείες ανά τον κόσμο. Σύμβολο του πνεύματος της ζωής, της ψυχής, της μετάβασης από τον ένα κόσμο στον άλλο και, βέβαια, της ειρήνης, όπως το συναντούμε σήμερα. Ίσως δόθηκε αυτή η ονομασία στο ηφαίστειο σαν εξευμενισμός.

Αν ανάγουμε το σύμβολο του περιστεριού στην πολύ παλαιά εποχή, το περιστέρι ήταν ένα βασικό σύμβολο της Σεμιράμιδος συντρόφου του Νεμρώδ, του βασιλιά της Βαβυλώνας, από την περιοχή των οποίων φαίνεται πως εξαπλώθηκε η Αδελφότητα των Ερπετοειδών. 

Είναι γενικότερα γνωστό, σε όσους ασχολούνται με τα σύμβολα και τους συμβολισμούς, ότι κάποιες μυστικές εταιρίες που θεωρούν τους εαυτούς τους την elite του κόσμου, χρησιμοποιούν γνωστά σύμβολα με την ακριβώς αντίστροφη έννοια ή, τα οικειοποιούνται από διάφορους πολιτισμούς διαστρεβλώνοντας παντελώς το νόημά τους. Επίσης, είναι γνωστό πως, συνήθως, δρουν μέσω των συμβόλων, όπως π.χ. στην δολοφονία των Κένεντι ή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το περιστέρι χρησιμοποιείται από αυτήν την elite ως σύμβολο καταστροφής και θανάτου.

Με όλη αυτή την κακεντρέχεια που στραγγαλίζει τις περισσότερες χώρες του πλανήτη μας και, φυσικά, την Ελλάδα και, δεδομένου τους σεισμούς που έγιναν στην Τουρκία και στο Ιράν  μέσω HAARP, δεν αποκλείουμε, όλες αυτές οι σεισμικές δραστηριότητες στο Κολούμπο της Σαντορίνης, να έχουν σχέση με το ανάλογο HAARP της Κύπρου

Αν όλα αυτά σχετίζονται μεταξύ τους και το «ξύπνημα» του ηφαιστείου δεν είναι φυσιολογικό, τότε, σίγουρα είναι ένα μέσο εκβιασμού, απειλής, ή προπαρασκευής διαφόρων πραγμάτων που, προς στιγμή, δεν μπορούμε να διακρίνουμε.

Σε άλλες εποχές, ίσως όλα αυτά να φάνταζαν υπερβολικά. Στην σημερινή, όμως;

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket