Ad Code

Responsive Advertisement

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..! OI "ANONYMOUS" ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Η περίφημη ομάδα χάκερς με το όνομα «Anοnymous» έκανε πράξη αυτό που «απειλούσε» καιρό πως θα κάνει και έφερε τα πάνω - κάτω στον κόσμο του διαδικτύου για πολλές ώρες.
Το βράδυ της Πέμπτης στις ΗΠΑ (σε ζώνη prime time), οι «Anonymous» χτύπησαν τις ιστοσελίδες του.... FBI, του Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, καθώς και πολλές ιστοσελίδες της βιομηχανίας του θεάματος όπως είναι ....
η Ένωση Κινηματογραφικών εταιριών mpaa.org, ηΈνωση Δισκογραφικών εταιριών (δηλαδή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας) riaa.com και ηUniversal Music.

Αιτία αυτής της επίθεσης, που είναι το κλείσιμο της ιστοσελίδας η οποία διαχειρίζεται και διαμοιράζει αρχεία, το megaupload.com καθώς και η σύλληψη της υπεύθυνης του site στη Νέα Ζηλανδία.

Το είδαμε εδώ


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.