Ad Code

Responsive Advertisement

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ PHOBOS - GRUNT ΣΤΗ ΓΗ.. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 15/12/2012

Το βράδυ της Κυριακής αναμένεται η συντριβή του Phobos-Grunt στη Γη
Αβεβαιότητα υπάρχει ως προς την περιοχή που πρόκειται να συντριβεί ο Ρωσικός βολιστήρας Phobos-Grunt ο οποίος αν και είχε ως προορισμό τον πλανήτη Άρη εντούτοις απέτυχε να τεθεί σε τροχιά, με αποτέλεσμα να από μέρα σε μέρα να αναμένεται.... η συντριβή του στη Γη.




Οι τελευταίες αναφορές για την πιθανή περιοχή συντριβής του ρωσικού βολίστήρα, είχαν ως επίκεντρο τον Ειρηνικό Ωκεανό, τώρα όμως το σημείο αυτό φαίνεται να μετατοπίζεται στον Ατλαντικό. Πηγή από τη Ρωσική υπηρεσία διαστήματος Roskocosmos έκανε γνωστό πως ως πιθανότερη ημέρα εισόδου του Phobos-Grunt στην ατμόσφαιρα κρίνεται το βράδυ της Κυριακής, αντί του απογεύματος όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Το παραπάνω σημαίνει πως το Ρωσικό διαστημόπλοιο θα εισέλθει στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από την Αργεντινή με αποτέλεσμα τα θραύσματά του να διασκορπιστούν πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό.
Την περασμένη Τρίτη η Ρωσική Roskocosmos είχε δημοσιοποιήσει ένα περίπλοκο διάγραμμα, όπου σε αυτό γινόταν φανερό πως το αξίας 165 εκατ. $ διαστημόπλοιο θα συντριβόταν σε κάποιο σημείο της Γης, νότια από το Λονδίνο και βόρεια από το νοτιότερο άκρο της Νέας Ζηλανδίας!
Την Πέμπτη Ρωσική υπηρεσία διαστήματος αναθεωρώντας τις αρχικές της προβλέψεις έχει αναφέρει πως αναμένει τη δημιουργία 20 με 30 θραυσμάτων από τον Phobos-Grunt όπου το καθένα από αυτά θα ζυγίζει περί τα 200 κιλά να πέσουν

μεταξύ των βορειοδυτικών ακτών της Μαδαγασκάρης και της Ανατολικής ακτής της Αφρικής.
Και οι εκτιμήσεις όμως αυτές άλλαξαν με τα πλέον πρόσφατα δεδομένα να κάνουν λόγο ότι η πτώση του Ρωσικού βολιστήρα θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ της Κυριακής με πλησιέστερη περιοχή αυτή της Λατινικής Αμερικής.


Το είδαμε εδώ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.