Ad Code

Responsive Advertisement

Επέστρεψε ο ιός Η1Ν1;

Υποψίες ότι η λοίμωξη που οδήγησε στο θάνατο ένα αγοράκι έξι ετών οφείλεται στον ιό Η1Ν1 εκφράζουν οι γιατροί που το παρακολουθούσαν. Το άτυχο αγοράκι, που πήγαινε σε νηπιαγωγείο δήμου της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, παρουσίασε πύκνωση στους πνεύμονες με συνέπεια να μην μπορεί να αναπνεύσει και να καταλήξει από ανακοπή. «Τα αποτελέσματα...

της νεκροψίας έδειξαν ότι ο θάνατος προήλθε από ραγδαία εξελισσόμενη ιογενή λοίμωξη, η οποία ενδεχομένως να οφείλεται και στον ιό Η1Ν1, αλλά θα πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι υποψίες», αναφέρει ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα του παιδιού Ματθαίος Τσούγκας.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων χρειάζονται 20 ημέρες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ευσταθούν αυτές οι υποψίες ενώ σε εξετάσεις υποβάλλονται και οι στενείς συγγενείς του εξάχρονου.

Πηγη

thesecretrealtruth
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.