Ad Code

Responsive Advertisement

Χρήση χημικών – Οι διαδηλωτές κατέλαβαν ξανά την πλατεία

Σε χρήση χημικών προέβησαν τα ΜΑΤ στην Λ.Αμαλίας. Λίγο αργότερα, οι διαδηλωτές με την βοήθεια των «Αγανακτισμένων» μοτοσυκλετιστών κατέλαβαν ξανά την πλατεία Συντάγματος. Ωστόσο, η αστυνομία επιχειρεί να περικυκλώσει εκ νέου τους παρευρισκομένους.



Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές ανακατέλαβαν την πλατεία Συντάγματος
Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές ανακατέλαβαν την πλατεία Συντάγματος 
Τα ΜΑΤ θεώρησαν ότι άδειασαν την πλατεία από διαδηλωτές. Οι πολίτες όμως δεν είχαν φύγει, είχαν διασκορπιστεί. Ξαφνικά, επέστρεψαν στην πλατεία οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές και όπως τα ΜΑΤ αναγκάστηκαν να παραμερίσουν για να περάσουν οι μηχανές, οι διαδηλωτές βρήκαν την ευκαιρία και γύρισαν στο πάνω μέρος της πλατείας.
Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, διαδηλωτές παντού, ενώ τα πολλά δακρυγόνα κάνουν δύσκολη την αναπνοή.



 tsantiri
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.