Ad Code

Responsive Advertisement

ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Με βίαιο τρόπο και κάνοντας χρήση χημικών εκδίωξαν το μεσημέρι της Παρασκευής από την Πλατεία Συντάγματος οι δυνάμεις των ΜΑΤ, τριακόσιους περίπου μαθητές Λυκείων της Αθήνας που είχαν συγκεντρωθεί στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.




χημικά σε μαθητες
Όλα ξεκίνησαν όταν μαθητές από τις περιοχές του Χαλανδρίου, Ζωγράφου, Αμπελοκήπων και Ψυρρή γύρω στη μία το μεσημέρι διαπληκτίστηκαν με αστυνομικούς και άρχισαν να εκτοξεύουν εναντίον των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. νεράτζια, δυναμιτάκια, μπουκάλια κ.λ.π. με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο ένας αστυνομικός.




Η επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ ήταν – δυστυχώς – για μια ακόμη υπερβολική, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών εναντίον των μαθητών και να τους κυνηγήσουν μέχρι το Μοναστηράκι, ενώ έγινε και μια προσαγωγή μαθητή!
Ωστόσο, ομάδα μαθητών παρέμεινε στο Σύνταγμα περικυκλωμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις...
Να σημειωθεί, πως η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας είναι απελπιστική, αφού οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Συντάγματος είχαν κλείσει για αρκετή ώρα, ενώ δεν λειτουργούν για Πέμπτη ημέρα αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες.
Paraskhnio.gr

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket