Ad Code

Responsive Advertisement

TA NEA TOY JULIAN ASSANGE & TOY WIKILEAKS, (UPDATED) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

O Julian Assange συνεχίζει να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, εξαιτίας των κατηγοριών για βιασμό που αντιμετωπίζει έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσαν οι δύο εθελόντριες του Wikileaks, και μετά την συνέντευξή του στο ‘’Rolling Stone’’, ηχογραφεί ατάκες για την συμμετοχή του στο 500ο επεισόδιο των ‘’Simpsons’’, ενώ φήμες τον θέλουν να παρουσιάζει σύντομα το δικό του talk-show στο δίκτυο RT.
Ταυτόχρονα φουντώνουν οι φήμες ότι ....

οι κατηγορίες που τον βαρύνουν προήλθαν μετά την δήλωσή του ότι θα αποκαλύψει έγγραφα με το μυστικό συναγερμό των ΗΠΑ στον Νότιο Ωκεανό. Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, οι Ηνωμένες Πολιτείες πήγαν στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού, στις 10 Ιουνίου του 2004, μετά από μια μαζική ξαφνική εμφάνιση ενός στόλου με ufo’s στο Νότιο Ωκεανό, ο οποίος πλησίασε τη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού μόλις 1600 χιλιόμετρα από τα αμερικανικά σύνορα, πριν επιστρέψει ξανά στην υποθαλάσσια έδρα του.


ufotruth
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket