Ad Code

Responsive Advertisement

Έγκλημα πληροφορικής! ....


Κοιτάξτε σε αυτό το κομμάτι> > >  
> > > 
Αν πάτε σε ένα καφέ να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή σε μια τοποθεσία του ξενοδοχείου, το αεροδρόμιο ή άλλο, ελέγξτε το πίσω μέρος του υπολογιστή. 

> > >
> > >   

Αν αυτό το interface είναι συνδεδεμένο με το καλώδιο του πληκτρολογίου, καταγράφει ό, τι πληκτρολογείτε, δηλαδή: τοποθεσίες που επισκέπτεται με τους κωδικούς πρόσβασης, τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού, κλπ.


ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ "ΣΒΗΣΤΗΡΙΑ"



Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.