Ad Code

Responsive Advertisement

Τα σκουπίδια ψηλά στην ατζέντα Ράιχενμπαχ


Τα σκουπίδια μας βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της περίφημης Task Force τουΧορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα και έχει συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης όπως η Διαμαντοπούλουπου τα έκανε θάλασσα στη Παιδεία και οΒορίδης-ο οποίος έσπευσε να διαρρεύσει πρώτος ότι θα δει τον Ράιχενμπαχ.

Για τα σκουπίδια μας τώρα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες των Μπόμπολα και Λάτση.
Μιλάμε για φοβερή μπίζνα αν σκεφθείτε τον πρόσφατο πόλεμο της Κερατέας και το γεγονός ότι στη γειτονική Νάπολη τη δουλειά των σκουπιδιών την έχει αναλάβει η Μαφία!

http://kourdistoportocali.com/articles/10233.htm

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.