Ad Code

Responsive Advertisement

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Δικαίωση για τον ηγούμενο Βατοπεδίου Εφραίμ. Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε πριν από λίγο την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με το βούλευμα οι περιοριστικοί όροι είναι η καταβολή εγγύησης 300.000 ευρώ και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.


Οι εφέτες κάνουν δεκτή την αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με όρους, που υπέβαλε ενώπιον του Συμβουλίου ο γέροντας και διατάσσουν την αποφυλάκιση του με την επιβολή περιοριστικών όρων. Ανάλογη πρόταση είχε υποβάλει προς το Συμβούλιο και ο εισαγγελέας Εφετών Π. Μαντζούνης ο οποίος εισηγήθηκε να παραμείνει ελεύθερος ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, με την επιβολή χρηματικής εγγύησης και περιοριστικών όρων.
Ο εισαγγελέας τήρησε ουσιαστικά την ίδια θέση με αυτήν που εξέφρασε από την αρχή, μετά την απολογία του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, η οποία ήταν αντίθετη με αυτήν της ανακρίτριας Ειρήνης Καλού.

liako
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.