Ad Code

Responsive Advertisement

Το Ισραήλ προετοιμάζει την χώρα για την Ημέρα της Κρίσεως,αποκαλύπτει την ολοκλήρωση της κατασκευής νέου προηγμένου υπόγειου καταφυγίου...

Πρώτη Μαρτίου, 2012 - Τελ Αβίβ, Ισραήλ.
Κάτω από την πλατεία έξω από το Habima εθνικό θέατρο το Ισραήλ έβαλε τις τελευταίες πινελιές σε ένα νέο χώρο συγκέντρωσης που ελπίζει ότι δεν θα φιλοξενήσει κόσμο:το πιο προηγμένο δημόσιο υπόγειο καταφύγιο της χώρας από βόμβες .
Το καταφύγιο είναι τέσσερα επίπεδα κάτω από το έδαφος και έχει χώρο για 1.600 άτομα.
Είναι επίσης μέρος της περίτεχνης πολιτικής αμυντικής υποδομής της πόλης του Τελ Αβίβ.

Οι αξιωματούχοι της πόλης έχουν φτιάξει και άλλα καταφύγια και χώρους για τους ίδιους και για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κατά τους τελευταίους μήνες σε μια περίοδο αυξανόμενης έντασης με το Ιράν.
Οι πρόσφατες συζητήσεις για σύγκρουση με το Ιράν έχουν δώσει σε τέτοιου είδους μέτρα ασφαλείας επιπλέον ενδιαφέρον και σημασία.
Αξιωματούχοι αναφέρουν ότι ο χρόνος είναι τυχαίος. Το Ισραήλ βρίσκεται υπό συνεχή απειλή από εχθρικές ομάδες στα βόρεια και στα νότια σύνορά του.
Οι δυνάμεις ασφαλείας εκτελούν τακτικά ασκήσεις ασφάλειας, οι πόλεις είναι εξοπλισμένες με δημόσια καταφύγια, και τα νέα καταφύγια πρέπει να έχουν θωρακισμένα δωμάτια.
Σε περίπτωση που το Ισραήλ επιτεθεί, το Ιράν έχει υποσχεθεί μια σκληρή τιμωρία για αντεπίθεση.
Το Ιράν διαθέτει πυραύλους ικανούς να χτυπήσουν οπουδήποτε στο Ισραήλ.
Επικεφαλής των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών του Ισραήλ πρόσφατα εκτιμούν ότι οι εχθροί της χώρας έχουν 200.000 ρουκέτες και πυραύλους που στοχεύουν στο εβραϊκό κράτος.
Ως πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της χώρας, το Τελ Αβίβ είναι ένας ελκυστικός στόχος. Περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν εδώ και στις γύρω πόλεις του Τελ Αβίβ
Η τελευταία φορά που η πόλη αντιμετώπιζε άμεση επίθεση πυραύλων ήταν το 1991, όταν το Ιράκ εκτόξευσε 40 πυραύλους στην παραλιακή μητρόπολη.
"Πιστεύω ότι αυτή τη φορά δεν μιλάμε για 40 πυραύλους", δήλωσε ο Tiomkin. "Θα ήταν πολύ,μα πολύ περισσότεροι."
Times της Ινδίας.




hellasxg
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.