Ad Code

Responsive Advertisement

ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η Ευαγγελία Ξενοπούλου
κατά τη βράβευσή της από την Ακαδημία

Αθηνών
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 
Στην Ευαγγελία Ξενοπούλου, πρόεδρο του Σωματείου «Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλόριζου», θα απονείμει φέτος το Βραβείο που που απονέμεται στο όνομα της Επιτίμου Προέδρου του Συνδέσμου Αλίκης Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, ο Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. 


Κάθε χρόνο, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου), ο Σύνδεσμος τιμά τον γυναικεία κοινωνική προσφορά στο πρόσωπο μιας γυναίκας και η κ. Ξενοπούλου τιμάται για τη συμβολή της στη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Καστελλόριζου 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα «Απόλλων» του Ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ», (Πανεπιστημίου 52α, Αθήνα). 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλίες της προέδρου του Συνδέσμου Λιλής Κουράκου, της Θεμελίνας Χαραλαμποπούλου, Προέδρου της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας» και της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αττικής, ε.τ., με τίτλο «Το Καστελλόριζο μέσα στον χρόνο», της Αλίκης Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, Ομότιμης Καθηγήτριας, Προέδρου του Σ.Δ.Γ., ε.τ, με τίτλο «Το Καστελλόριζο σύνδεσμος της Ελλάδας με τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ν.Α. Μεσογείου», του Θ. Καρυώτη, καθηγητή πανεπιστημίου του Μαίρυλαντ με θέμα «Η νοτιο-ανατολική ΑΟΖ της Ελλάδας και το Καστελλόριζο», του Λεόντιου Πορτοκαλάκη, Τοπογράφου-μηχανικού, Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υδρογονανθράκων (ΕΛΛΙΝΥ), με θέμα «Η σημασία της χάραξης των θαλασσίων συνόρων στην έρευνα πετρελαίου». 

Η εκδήλωση


θα κλείσει με λαϊκούς χορούς και τραγούδια της Δωδεκανήσου και κυρίως του Καστελλόριζου






Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.