Ad Code

Responsive Advertisement

Προωθείτε η αλλαγή του Ποινικού Κώδικα....

...Οι πιο σημαντικές προτάσεις για αλλαγή του Ποινικού Κώδικα προβλέπουν:
- Την αυτεπάγγελτη άσκηση ποινικής δίωξης για το έγκλημα του βιασμού χωρίς να απαιτείται η δυνατότητα δήλωσης ψυχικού τραυματισμού.
- Την κατάργηση των «απαρχαιωμένων εγκλημάτων» των άρθρων 355 (απάτη σχετικά με το γάμο) και 356 (διγαμία)!



- Διεύρυνση των ορίων ισχύος των ελληνικών νόμων ώστε να αντιμετωπιστεί το ηλεκτρονικό έγκλημα. Για παράδειγμα αν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με υβριστικό ή απειλητικό περιεχόμενο σταλεί από την Ευρώπη στην Ελλάδα να μπορούν να τύχουν εφαρμογής οι ελληνικοί νόμοι ώστε με αίτημα δικαστικής συνδρομής να μπορούν να προχωρήσουν οι έρευνες.

- Την κατάργηση των πταισμάτων από την κατηγορία των εγκλημάτων τα οποία πλέον διακρίνονται μόνο σε πλημμελήματα ή κακουργήματα.

- Την αλλαγή του τρόπου προσδιορισμού των χρηματικών ποινών που επιβάλλονται από τη δικαιοσύνη.


- Την κατάργηση της δικαστικής απέλασης και την μονιμοποίηση μόνο της διοικητικής απέλασης.


- Την κατάργηση του θεσμού της μετατροπής των ποινών σε χρηματικές. Όπως εξήγησε η κυρία Συμεωνίδου εισάγεται ένα πιο ευέλικτο πλαίσιο ώστε να μην δημιουργείται ανισότητα μεταξύ εχόντων και μη εχόντων. Για παράδειγμα, όπως ανέφερε ένας επιχειρηματίας που ρυπαίνει το περιβάλλον μπορεί να πληρώσει άνετα την μετατροπή της ποινής του και να διαπράξει το ίδιο έγκλημα. Δεν θα μπορέσουν όμως να το κάνουν όσοι δεν έχουν χρήματα.


Ο Παπαιωάννου για τα blogs


Ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι το σύστημα απονομής δικαίου πάσχει από πολυνομία, κακονομία και αναποτελεσματικότητα και χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το έργο της επιτροπής. Τόνισε επίσης ότι είναι σχεδόν έτοιμος ο νέος νόμος τα blogs και οι διατάξεις του κινούνται προς την κατοχύρωση της διακίνησης της ελευθερίας των ιδεών, εστιάζουν όμως στην καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος....


Ο Κομφούκιος (;) έλεγε ότι όσο περισσότεροι είναι οι νόμοι τόσο μεγαλύτερη είναι η ανομία.

Το πιο σημαντικό στις αλλαγές είναι η κατάργηση των συνόρων για όσα η κοινοβουλευτική συμμορία θεωρεί ως ηλεκτρονικό έγκλημα την στιγμή που δεν έχει κατορθώσει να πραγματοποιήσει τίποτε από τις εξαγγελίες για τον εκσυγχρονισμό του κράτους. Το πιο σημαντικό είναι με την ποινικοποίησηση των μπλογκ ότι στόχος είναι ακριβώς η ελευθερία της γνώμης που κατοχυρώνεται από το σύνταγμα και η ανταλλαγή των ιδεών σε αντίθεση με τα όσα λέει ο υπουργός. Συνμπλόγγερς έφτασε η ώρα μας.


Και φυσικά την μονιμοποίηση των λάθρο ειδικά τώρα που στήθηκε και το έγκλημα της εχθροπάθειας καταργώντας στην ουσία την απέλαση. Για όσους δεν ξερουν διοικητική απέλαση είναι το χαρτί που παίρνουν όσοι λάθρο συλλαμβάνονται που τους γράφει ότι έχουν ένα μήνα για να φύγουν από την χώρα. Και φυσικά φεύγουν και πάνε στον Αγ. Παντελεήμονα που είναι πια ξένη χώρα.


Όσο για το ανέκδοτο που λέει η γυναίκα του Χάρη με κόκκινο, η ισονομία έχει καταργηθεί ήδη προ πολλού. Ακόμη και η προσφυγή στην δικαιοσύνη για πολλούς Έλληνες έχει καταργηθεί λόγω κόστους. Η διάταξη αυτή πιστεύω είναι εκ του πονηρού γιατί πλέον για πταίσματα άνετα θα μπορεί η χούντα να σε κλείνει για μερικούς μήνες μέσα, με τους ποινικούς παρέα, για συνετισμό. Εδώ είμαστε.


Ξαναγυρνάμε στον Γιάννη Αγιάννη και να μου το θυμηθείτε.


Τέλος, επειδή τώρα το πρόσεξα, η διγαμία παύει να είναι αδίκημα;

Να που ο μουσουλμανισμός γίνεται και επίσημη θρησκεία στην Ελλάδα όπως δεν είχε προβλέψει το συνταγμα. Εννοείται ότι ανάλογη θα είναι και η αλλαγή για επίδομα συζύγων και παιδιών.



http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/blog-post_3447.html
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.