Ad Code

Responsive Advertisement

Τον Απρίλιο στο Τόκυο η ετήσια συνάντηση της Τριεθνούς. Ποιοί Έλληνες ετοιμάζονται για ταξιδάκι...

Η «Τριεθνής Επιτροπή» (trilateral commission) είναι μία ιδιωτική οργάνωση (όπως η λέσχη Bilderberg), η οποία ιδρύθηκε το 1973 με πρόταση του D.Rockefeller.
Σήμερα έχει πάνω από 300 μέλη, τα οποία προέρχονται από την Ευρώπη, τις...
Η.Π.Α. και την Ιαπωνία - με στόχο την «ενίσχυση της συνεργασίας» μεταξύ των τριών αυτών περιοχών του πλανήτη.
Ο παραπάνω «τριεθνισμός» ορίζεται ως ένα ακόμη εγχείρημα για την ανάπτυξη μίας οργανικής ένωσης (παγκόσμια διακυβέρνηση), μεταξύ των μεγάλων καπιταλιστικών κρατών.


Η ετήσια συνάντηση των μελών της Τριεθνούς Επιτροπής για το 2012 θα γίνει στο Τόκυο στις 21-22 Απριλίου.

Οι Έλληνες που συμμετέχουν (από το επίσημο site της επιτροπής ):








kolotoubes
anti-ntp

Διαβάστε σχετικά:

 ILLUMINATI - BILDERBERG - ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 

Η δράση της λέσχης Bilderberg αρχίζει να ξεσκεπάζεται ...ή αλλιώς πώς λειτουργούν οι λαμογιάρηδες!!! Δείτε την ταινία με υπότιτλους.


Η Μπίλντερμπέργκ στο τιμόνι

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.