Ad Code

Responsive Advertisement

Κορυφώνεται η ένταση στην Άπω Ανατολή

Η Β. Κορέα συνεχίζει τις προετοιμασίες για την εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Απριλίου ενώ η Ιαπωνία ολοκλήρωσε την ανάπτυξη των αντιαεροπορικών-αντιβαλλιστικών συστημάτων Patriot (PAC3) στο Τόκιο και στη νήσο Οκινάουα.


Παράλληλα, σε αυξημένη πολεμική ετοιμότητα βρίσκονται τα πληρώματα των μαχητικών F-15 της Αεροπορικής Βάσης Nάχα που έχουν αναλάβει την αεροπορική προστασία των τριών αντιτορπιλικών κλάσης Kongo (Aegis/SΜ-3) του Ιαπωνικού Ναυτικού, δύο εκ των οποίων επιχειρούν στην Ανατολική Κινεζική Θάλασσα και ένα στην Ιαπωνική Θάλασσα καθώς στην περιοχή αναμένονται πτήσεις ρωσικών και κινεζικών αεροσκαφών συλλογής πληροφοριών. Ιαπωνικές πηγές αναφέρουν ότι αποδεσμεύθηκαν Κανόνες Εμπλοκής για την Αεροπορική Δύναμη Αυτοάμυνας που προβλέπουν κατάρριψη οποιοδήποτε εναέριου μέσου προσεγγίσει τα αντιτορπιλικά σε
ακτίνα 36km καθώς για πρώτη φορά γίνεται χρήση των διατάξεων του Συντάγματος που προβλέπουν τη χρήση πραγματικών πυρών. Σύμφωνα με την Πιονγκγιάνγκ, ο πύραυλος αυτός θα εκτοξευτεί στο διάστημα από τις 12 ως τις 16 Απριλίου για να θέσει σε τροχιά δορυφόρο παρατήρησης Γης και η εκτόξευσή του θα πραγματοποιηθεί επίσης για να τιμηθεί η επέτειος των 100 ετών από τη γέννηση του ιδρυτή του βορειοκορεατικού κράτους Kim Il-Sung στις 15 Απριλίου. Οι ΗΠΑ και τα συμμαχικά στην περιοχή κράτη θεωρούν ότι η εκτόξευση αποτελεί στην πραγματικότητα κεκαλυμμένη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς.


strategyreports
http://greeknation.blogspot.com/2012/04/blog-post_811.html
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.