Ad Code

Responsive Advertisement

Ναυτική άσκηση με άρωμα πολέμου και Ελληνική συμμετοχή

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο της άσκησης, που γίνεται σε μεγάλο για τα δεδομένα μέρος της Ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου, περιλαμβάνει ακόμη και προσομοίωση απόκρουσης χτυπήματος σε πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην Τουρκία.
Στην στρατιωτική άσκηση «Noble Dina» συμμετέχει και το......


αμερικανικό αεροπλανοφόρο Εντερπράιζ το οποίο μετά την ολοκλήρωση της θα καταπλεύσει στον Περσικό Κόλπο μέσω του Σουέζ, αυξάνοντας σε τρία τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα που βρίσκονται κοντά στο Ιράν.
Η αεροναυτική άσκηση λαμβάνει χώρα την ώρα που το ρώσικο καταδρομικό πλοίο Smetliviy, το συμβατικό αλλά τερατώδες και πλήρως εκσυγχρονισμένο υποβρύχιο Alrosa και ακόμα ένα σκάφος υποστήριξης, κατέπλευσαν στο λιμάνι Ταρτούς της Συρίας προκειμένου να πραγματοποιήσει... ναυτική άσκηση. Υπενθυμίζεται πως στην πόλη υπάρχει παλιά σοβιετική ναυτική βάση που πρόσφατα έχει και αυτή εκσυγχρονιστεί.
Το αξιοσημείωτο είναι πως είναι η πρώτη φορά μετά την πτώση του κομουνιστικού καθεστώτος στη Ρωσία, που ρωσικά πολεμικά σκάφη θα παρακολουθήσουν ναυτική άσκηση του 6ου Στόλου έστω και βάσει των διεθνών κανόνων που προβλέπονται για τέτοιες περιπτώσεις.

nyxtobaths
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.