Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΚ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ - ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Μπορεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη, το περιστατικό της αυτοκτονίας ηλικιωμένου στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, όμως μια ακόμη χειρότερη τραγωδία καταγράφηκε την Τρίτη το βράδυ στα Πολεμίδια.
Πενηντάχρονος οικογενειάρχης, αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, θέτοντας τέλος στη ζωή του, εξ αιτίας των ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο αυτόχειρας, πατέρας τριών παιδιών, σε σημείωμα που άφησε εξηγεί οτι κατέφυγε στην απονενοημένη ενέργειά του αφού δεν έβρισκε καμιά διέξοδο στα οικονομικά προβλήματα που τον βασάνιζαν. Συγκεκριμένα εξηγούσε κι απολογείτο στους οικείους του για την απόφασή του να θέσει τέρμα στη ζωή του. Ιδιαίτερα απευθυνόταν στα παιδιά του, σημειώνοντας πως λόγω της ανεργίας δεν ήταν σε θέση πλέον οικονομικά να τα βοηθήσει για τις σπουδές και την αποκατάστασή τους.
kathimerini.cy


skandalistis
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.