Ad Code

Responsive Advertisement

Ελευθερωσε το μυαλό σου και σκέψου!


Μια συγκεκριμένη ταμπέλα μας κάνει όλους να ακολουθούμε συγκεκριμένες πράξεις ,αισθήματα ,τρόπους και σε μερικούς ανάταση αυτές τις ώρες.Συγχωρείστε μου τον όρο ταμπέλα μέσα στην αναμονή της μεγάλης ανάστασης άλλα αν θέλουμε πραγματικά να γιορτάζουμε και του χρόνου θα πρέπει εμείς οι άνθρωποι να εφεύρουμε την ΤΑΜΠΕΛΑ της ελευθερίας που θα μας οδηγήσει το ίδιο δυναμικά ,υποσυνείδητα σαν ρομπότ να πράξουμε τις ανάλογες πράξεις όλοι μαζί! Όπως σήμερα ,όπως σε λίγες ώρες που θα γιορτάσουμε κάτι που συνέβη πριν δυο χιλιάδες χρονιά έτσι και άμεσα πρέπει να τιμήσουμε-γιορτασουμε κάτι που είναι αναγκαίο εδώ και εκατομμύρια χρονιά!! Οι προτεραιότητες καμιά φορά τρομάζουν αν τις δεις με αδογμάτιστο μάτι!!Ελευθερωσε το μυαλό σου και σκέψου!

φωτο πηγη





Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.