Ad Code

Responsive Advertisement

ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Ένα βιντεάκι ντοκουμέντο, που καταρρίπτει την περιβόητη θεωρία κάποιων που λένε οτι οι αεροψεκασμοί είναι αποτέλεσμα υδρατμών που παγοποιούνται .

Ας μας εξηγήσουν ...


και το γεγονός ,πως γίνεται η λεγόμενη παγοποίηση σε κάποιες στιγμές να υφίσταται και άλλοτε οχι, κατα την διάρκεια συγκεκριμμένης πτήσης ,καθώς φαίνεται και στο εν λόγο βίντεο. Πως ορίζεται κατα την φυσική δηλαδή η διακοπτόμενη παγοποίηση όταν οι συνθήκες που την προκαλούν δεν αλλάζουν.


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.