Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Dr. Steven Greer ετοιμάζει ένα Ντοκιμαντέρ που θα αποκαλύψει όλα αυτά που μας κρύβουν (VIDEO)

Ο Dr. Steven Greer ετοιμάζει ένα Ντοκιμαντέρ που θα αποκαλύψει όλα αυτά που μας κρύβουν.
Είναι καιρός για σας να γνωρίζετε ... και το ντοκιμαντέρ αυτό θα σας αφήσει άφωνους και θα αποκαλύψει για τη Μελέτη της Εξωγήινης Νοημοσύνης.Σε αυτή η ταινία θα δείτε τη μεγαλύτερη ιστορία που ποτέ δεν μας είπαν:

Την Γη την έχουν επισκεφθεί προηγμένοι πολιτισμοί που μπορούν να ταξιδέψουν μέσα από άλλες διαστάσεις γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Τι έχουμε μάθει από την πρόωση ενέργειας που μπορεί να μας φέρει σε μια νέα εποχή, αλλά και όσους βρίσκονται στην εξουσία και έχουν καταργήσει αυτές τις πληροφορίες για να μας κρατήσουν στο έλεος τους.
Η Γη που την έχουν επισκεφτεί άνθρωποι από άλλους κόσμους που δεν ήταν κακόβουλοι, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για το μέλλον της ανθρωπότητας. Μια κλίκα των στρατιωτικών, βιομηχανικών και οικονομικών συμφερόντων που έχουν κρατήσει την επαφή αυτή και ό, τι έχουμε μάθει μυστικό για πάνω από 60 χρόνια.
Το απόρρητο τους έχει ως στόχο να καταστείλει τις γνώσεις που μπορούν να απελευθερώσουν τον κόσμο από το ζυγό του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, άνθρακα και πυρηνικής ενέργειας και να αντικαταστήσει την τρέχουσα παγκόσμια τάξη με έναν της Νέας Ενέργειας και αληθινής ελευθερίας.

Ι. Το πρώτο μέρος της ταινίας θα μοιραστεί την τεράστια έκταση των αποδεικτικών στοιχείων που  υπάρχουν, από τα επίσημα κρατικά έγγραφα, υψηλού επιπέδου και μαρτυρικών καταθέσεων και με ηχητικά και οπτικά στοιχεία. Γνωστοποίηση του C SETI που έχουν τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη που δεν έχετε ξαναδεί, και υλικό που έκανε να συγκεντρωθεί πάνω από 20 χρόνια.

II.
Στη συνέχεια, θα πάρουμε συνέντευξη από μια ομάδα από λαμπρούς επιστήμονες που έχουν ως στόχο να εκθέσουν τις μακροχρόνιες μυστικές τεχνολογίες. Μας δείχνουν πώς η ενέργεια μπορεί να προέρχεται για παράδειγμα από το ύφασμα, και πώς βιομηχανικά καρτέλ έχουν καταργήσει αυτές τις πληροφορίες. Τι ξέρουν Nicola Tesla, και γιατί το FBI κατάσχει τα χαρτιά του μετά τον θάνατό του; Τεχνητές αντιβαρύτητας οχήματα που ήταν σε χρήση για πάνω από μισό αιώνα.Τώρα είναι η ώρα για αυτές τις τεχνολογίες για να αναγνωριστούν και να αναπτυχθούν για ειρηνικούς σκοπούς ενέργειας.

III.
Στο τελευταίο τμήμα, διερευνούμε την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: οι CE-5 αρχές και πώς να χτίσουμε μια γέφυρα σε ένα μετά-διάστατο σύμπαν. Επίσης, θα μοιραστούμε το πώς ο μέσος άνθρωπος μπορεί να κάνει επαφή με ανθρώπους από άλλους κόσμους. Και αυτό είναι μόνο μια σκέψη μακριά ...

πηγη




Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.