Ad Code

Responsive Advertisement

Εταιρία Σκοπιά-Μια Οργάνωση Ψευδοπροφητειών.Βίντεο

Η Εταιρία Σκοπιά σε σήψη
Ένας - ένας τα θύματά της ξυπνούν και ψάχνουν ευκαιρία να βγουν χωρίς συνέπειες.
Η θερινή Περιφερειακή Συνέλευση της Σκοπιάς έχει δεχθεί σκληρές κριτικές (στα κρυφά) από Μάρτυρες, σε φόρα συζητήσεων στο διαδίκτυο. Το Κυβερνόν Σώμα επιδιώκει να ...
εμποδίσει την νεολαία τής οργάνωσης από το να προχωρήσουν σε κολλέγια ή ανώτερες σπουδές, χρησιμοποιώντας τις αρχαίες τακτικές τρόμου, του "πλησιάζει ο καιρός του Αρμαγεδδώνα".
Το Φέησμπουκ και άλλα κοινωνικά ον-λάϊν δίκτυα κατακεραυνώνονται ιδιαίτερα. (Και όμως, πολλοί Μάρτυρες έχουν λογαριασμούς σε ολόκληρο το "κοσμικό" κοινωνικό σκηνικό, και μέρα με την μέρα γίνονται όλο και πιο ενήμεροι για την παράνοια του Κυβερνώντος Σώματος για το θέμα της παιδείας).
Πολλοί μάλιστα συνάπτουν και σχέσεις με άλλους Μάρτυρες, ον-λάϊν και και κλείνουν και ηλεκτρονικά ραντεβού. Αυτό έχει κατατρομάξει το Κυβερνόν Σώμα, το οποίο απαιτεί να είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κοινωνικό δίκτυο για τους Μάρτυρες (παρ' ό,τι δεν προσφέρουν επ' ουδενί τίποτα χρήσιμο στον τομέα αυτόν).
Αναμφίβολα, προετοιμάζονται για τις σέκτες αποχωρούντων που θα δημιουργηθούν αναπόφευκτα, των οποίων θα ηγούνται χαρισματικοί Πρεσβύτεροι ή Επίσκοποι Περιφερείας στις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Και θα ακολουθήσουν. Φοβούνται μέχρι θανάτου πως θα χάσουν τον αλυσόδετο έλεγχο των προβάτων, και προβαίνουν σε ηλίθιες δηλώσεις για να το αποδείξουν.


Πηγαίνετε να διαβάσετε την στήλη των συνδέσμων μας, στο Net Soup Archives (τού www.freeminds.org), σχετικά με τις συναθροίσεις και τα τελευταία περιοδικά της Σκοπιάς, για να δείτε τι εννοώ.


Οι ημέρες δόξας τους τελείωσαν, παρά την μικρή ανάπτυξή τους, και προχωρούν στο ξερίζωμα όλων των ριζών τους στο Μπούκλυν, προκειμένου να απομονωθούν ακόμα περισσότερο, στην συνοικία Πάτερσον, στην άνω Νέα Υόρκη.
Έχοντας ζήσει στο Μπέθελ και γνωρίζοντας πώς λειτουργούν η υπηρεσιακή παλαιότητα, η ρουσφετολογία και τα ειδικά προνόμια, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πως τα γερόντια που είναι επικεφαλής θα πάρουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Σκοπιάς και θα αποσυρθούν με στυλ, και δεν πάει να χαθεί η υπόλοιπη οργάνωση, καθώς θα καταρρέει - κάτι που θέλουν πάρα πολύ να συμβεί ΑΦΟΥ οι ίδιοι έχουν πεθάνει. Ένα μικρό "εφάπαξ" μπόνους, για την θρησκευτική μαφία!







πηγη





Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή