Ad Code

Responsive Advertisement

Άλλοι σφάζονται και άλλοι αμολάνε αετό!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΝΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ,Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ , Η ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΠ!!

 ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ....ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ...ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ? ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!
Ο (αξιότιμος) ανακριτής Ορεστιάδας και η (κρίση του) --σε εισαγωγικά για ευνόητους λόγους,-- στην από αρ.13-2012 συμβούλιο πλημμελειοδικών Ορεστιάδας που συγκροτήθηκε από τους δικαστές Παναγιώτη Ταμαμιδη πρόεδρο πλημμελειοδικών, Μαρία Καραπα και Νικόλαο Κασμεριδη. Συνεδρίασε στις 20 Μαρτίου 2012 παρουσία του Αντεισαγγελέα πρωτοδικών Ορεστιάδας Στυλιανού Γαλιατσατου και της Γραμματέως Ελένης Μαρασλή. Αποφάνθηκαν ότι οι παραπάνω foto και το συγκεκριμένο ευαγγέλιο δεν συντρέχει καν περίπτωση εκφοράς αξιολογικής κρίσης με ότι αυτό
συνεπάγεται. Θαυμάστε τους δικαστές σας κύριε ανακριτή Ορεστιάδας θα ρωτήσετε τους φίλους σας τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ξανά ποιος είμαι εγώ?? ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ δύστυχος λεγομε Καζακης και ΟΧΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ............................. έπεται ώμος η συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!












πηγη



Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή