Ad Code

Responsive Advertisement

KOIMHΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ;
ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΑΣΟ 2012 2013


Με απόφαση της Διεύθυνσης Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας το ΠΑΣΟ θα ενσωματωθεί με την Ακαδημαικη ταυτοτητα των Φοιτητη το ακαδημαικό έτος 2012 2013.
Η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την απόκτηση της νέας ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητή θα είναι διαθέσιμη από τις 24/09/2012 από τη διεύθυνση academicid.minedu.gov.gr. Ειδικά για τους πρωτοετείς φοιτητές η αίτηση θα υποβάλλεται μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους και αφού παραλάβουν τους κωδικούς πρόσβασης για την ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης της ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητών του οικείου ΑΕΙ



Η νέα Ακαδημαική ταυτότητα φοιτητή θα ισχύει για όσο διάστημα υφίσταται η φοιτητική ιδιότητα και θα καλύπτει πολλαπλές χρήσεις πέραν του φοιτητικού εισιτηρίου ΠΑΣΟ. Η διανομή και η εκτύπωση της Νέας Ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητη θα γίνετε από ανάδοχο ο οποίος έχει επιλεγεί με διεθνή διαγωνισμό.

Η παραλαβή της νέας ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητη θα γίνετε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από το σημείο του αναδόχου που θα επιλέξει ο φοιτητής.

Σε περίπτωση απώλειας της φοιτητικής ιδιότητας ο κάτοχος της ακαδημαικής ταυτότητας φοιτητή οφείλει να δηλώσει στο ηλεκτρονικό σύστημα την ακύρωση της ακαδημαϊκής ταυτότητας και να προχωρήσει σε καταστροφή της.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πηγή





Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή