Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013 ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ "ΦΟΡΟΥΜ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Των...φρονίμων τα παιδία, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν: Έτσι λοιπόν, εν μέσω οικονομικής κρίσης, πολιτικών σκανδάλων και νέων μέτρων εξαθλίωσης, ο Πρωθυπουργός μας, που νοιάζεται για μας, σπεύδει να κλείσει...εισιτήριο για την Ουάσιγκτον, όχι για κάτι που θα γίνει σύντομα, αλλά για μια "εκδήλωση" προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2013, δηλαδή 8 μήνες μετά!

Και τι εκδήλωση;! Το "παγκόσμιο φόρουμ" της AJC (American Jewish Committee), δηλαδή του κατεξοχήν εβραιοσιωνιστικού οργάνου, με το οποίο Σαμαράς - Αβραμόπουλος έχουν αδελφικές σχέσεις!!!
ΑΠΟΡΙΑ: Τι δουλειά έχει ένας Έλληνας Πρωθυπουργός στο "ιουδαϊκό συμβουλευτικό γεγονός της χρονιάς", όπως διαφημίζεται στην ιστοσελίδα των διοργανωτών;
Και γιατί έσπευσε να δηλώσει "παρών" τόσο νωρίς;
Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν, κ. Σαμαρά! Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ βιάζεσαι να κλείσεις θέση σε ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ!!!
Πληροφοριακά, υποτίθεται πως "όλοι" μπορούν να συμμετάσχουν εκεί: Όμως, αν πάει κάποιος εδώ, θα διαπιστώσει πως πρέπει να πληρώσει εκατοντάδες Ευρώ (!!!) για να παρακολουθήσει τις εργασίες του φόρουμ!
Εντάξει, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας! Είπαμε, εβραϊκό συνέδριο είναι, άρα θα υπάρχει και το αντίστοιχο...κέρδος!
Το θέμα είναι γιατί κάποιοι, θέλουν σώνει και καλά να τρέξουν εκεί για να "προσκυνήσουν" ξανά τα...αφεντικά τους!
Το θέμα είδαμε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ AMERICAN JEWISH COMMITEE ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ"!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/

Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή