Ad Code

Responsive Advertisement

Τυφώνας Sandy και HAARP: Πιθανές σοβαρές και σημαντικές επιπτώσεις στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ

Έχουμε γράψει εδώ στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τις 21 Οκτωβρίου ότι: για την Ανατολική και Δυτική Ακτή των ΗΠΑ οι μετρήσεις από το HaarpStatus.com που
παρακολουθουμε συνέχεια έδειξαν ότι αναμένεται μεγάλο γεγονός.


Εδώ μπορείτε να δείτε την αναρτησή μας http://www.apocalypsejohn.com/2012/10/haarp_22.html


Ο τυφώνας Sandy έχει τη δυνατότητα να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στην ανατολική Ακτή των ΗΠΑ μέσα στο Σαββατοκύριακο και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η ανησυχία αυξάνεται ότι ο Sandy θα είναι μια σημαντική απειλή για τα τμήματα στο Mid-Atlantic και στα βορειοανατολικά.


Αν και πιστεύουμε ότι είναι πιθανό ο Sandy θα χτυπήσει κάποιο τμήμα στα Βορειοανατολικά ή στο Mid-Atlantic, εξακολουθεί να υπάρχει αβεβαιότητα όσον αφορά το ακριβές μέγεθος των επιπτώσεων. Η πρόβλεψη περιλαμβάνει ένα σπάνιο, σύνθετο ατμοσφαιρικό ρεύμα που θα επιτρέψει στο σύστημα να στρέφεται προς τα βορειοδυτικά στην περιοχή, και όχι απλώς να κινείται στη θάλασσα.


Για τι είδους επιπτώσεις μιλάμε;

Καταστροφικούς ανέμους, έντονες βροχοπτώσεις, μεγάλες παράκτιες πλημμύρες, στα τμήματα των περιοχών του Mid-Atlantic και Βορειοανατολικά το αργότερο μεταξύ Κυριακής και Τρίτης της επόμενης εβδομάδας. Φυσικά, οι ισχυροί άνεμοι θα επεκταθούν και στην ενδοχώρα, και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος θα μπορούσαν να διαρκέσουν για μέρες.


Mega Storm με κατεύθυνση την Νέα Υόρκη;


Οι κάτοικοι από τη Νέα Αγγλία στη Νέα Υόρκη, Πενσυλβανία, Νιου Τζέρσεϋ, Delaware, Μέριλαντ και Βιρτζίνια θα πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση και να είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση τις επόμενες ημέρες. Ενημερώσεις στο www.weather.com

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Haarpstatus.com - 25 Οκτωβρίου 2012:


Από σήμερα το πρωί έχουμε την κλίμακα 9,1 να γίνεται 9,5 και αυτή η περιοχή θα είναι σε μεγάλο κίνδυνο και αυτό το γνωρίζουμε εδώ και μία εβδομάδα τώρα. Πολλοί λένε ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή ο καιρός φαινόταν «φυσιολογικός».

Αλλά κάθε άλλο παρά φυσιολογικός είναι, και ο τυφώνας Sandy έρχεται σαν αποτέλεσμα μιας εβδομάδας με υψηλής κρούσης αναγνώσεων στην ιονόσφαιρα.


Όσον αφορά τον Ήλιο που μπορεί να επηρεάσει την όλη κατάσταση, παραμένει ήσυχος αλλά ένας προσανατολισμός ηλιακών κηλίδων με κατεύθηνση τη Γη έχει τη δύναμη να προκαλέσει
X-class εκλάμψεις που μπορεί να λάβει το σύστημά μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί τώρα.

Ο μετεωρολόγος Mike Haddad κοιτάζει το τελευταίο κομμάτι τυφώνα Sandy:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Η τελευταία διαδρομή για τον τυφώνα Sandy:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο τυφώνας Sandy:Είναι πολύ ύποπτος!
Σχετικά με τον τυφώνα Sandy στις ειδήσεις, λένε ότι πρόκειται για μία πρωτοφανής υβριδική τέλεια καταιγίδα, η οποία θα προκαλέσει σοβαρή ζημιά για εκατομμύρια ανθρώπους.

Πολλά πράγματα που οι δημοσιογράφοι είπαν είναι αναμφίβολα αλήθεια, αλλά είναι ύποπτο που είπαν ότι θα δημιουργήσει πολλές ζημιές
ειδικά στο ηλεκτρικό δίκτυο, και εκατομμύρια ανθρώπων  θα μπορούσαν να είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για εβδομάδες. (FOXNEWS βίντεο)

Είναι δυνατόν να είναι μόνο μια ψευδή "σημαία" για να μειωθεί ή και να πέσει το ηλεκτρικό δίκτυο σε αυτές τις περιοχές. (Θα μπορούσε να είναι και μια πολιτική κίνηση που είναι πολύ κοντά στην ημερομηνία των εκλογών - έκπληξη) και κάποιος να χρησιμοποιεί το HAARP, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σκόπιμα να κατηγορούν τον τυφώνα για μια μαζική διακοπή ρεύματος, που αναμένεται.


πηγη

Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή